Shout out/Memo

2014???

Friday, January 31, 2014

Merantau

wahai blog,

aku berbahasa ibunda lagi ye kali ni. hihi

tengah dengar lagu Girls' Day-Something...sambil tu berangan

lalala~

esok sampailah hari isnin aku tak ada kat rumah. famili aku pun tak ada.
kitorang pergi Melaka untuk rombongan bersama jiran pergi hantar orang kahwin. lepas tu kitorang cadang nak berlegar-legar kat melaka tu lepas kenduri. sambil2 makan ikan bako la kite!

ikan bako! ikan bako!

tapi aku takkan dapat guna laptop dan drawing tablet...huhu...bosanlah kalau macam ni

 huaarrrggghhhh!!!!

nasib baik ada PSP. taklah bosan sangat nanti.

aku main sumbat je baju2 aku dalam beg sandang belakang. sampai tak boleh zip. haha. sebab perangai aku ni macam "kalau tak bawa ni, kang basah, tak ada ganti. ah, bawalah!" tu yg penuh. hoho

tengoklah macam mana nak update gambar2 sepanjang di melaka nanti. kat tempat menginap tu entah ada wifi ke dok. sebab aku tak pasti sama ada hotel atau asrama...kalau asrama macam tak best je.

petang tadi tengok anime kuroko no basuke...alahai jahat bebeno si Aomine tu. kesian Kuroko. dan lagu opening baru dan ending baru tak best. aku lagi prefer lagu opening yg first. ni musim kedua ye, harap maklum.

reaksi aku masa aku tengok Aomine tu jahat sangat

ok. jadi setakat ni saja kali ni. nak download lagu baru nak masukkan dalam mp3. nak dengar dalam kereta. hihi. tapi mp3 aku ni dah tua. bateri cepat kong. baru saja sampai tol pertama bateri dah tinggal satu. hish.

baiklah. selamat tinggal dan selamat tidur. kita jumpa lagi hari isnin yang aku dah balik nanti. InsyaAllah, kalau best pengalamannya, aku tulis kat blog ni.


No comments:

Post a Comment